Nieuwe richting Pixelpillow

Het is weer zover: een nieuwe fase voor Pixelpillow. Na flink wat brainstormen, uitproberen en gesprekken met klanten en elkaar, hebben we onze koers verfijnd. We hebben besloten om onze expertise en energie volledig te richten op het ontwikkelen van webapplicaties voor product owners. Onze ervaring heeft ons geleerd dat hier onze kracht ligt en we willen die kracht benutten om écht impact te maken.

Een niet-zo-nieuwe missie: blije gebruikers

Onze nieuwe pay-off, "Digitale tools voor slimme processen en blije gebruikers" is niet zomaar een slogan. Het is een belofte en een richtlijn voor alles wat we doen. We willen dat deze zin weerspiegelt waar Pixelpillow voor staat. Bij elk project dat we aannemen, is ons doel om niet alleen te voldoen aan de technische eisen, maar ook om de ervaring voor de eindgebruiker te verbeteren. Dit doen we door slimme processen te creëren die tijd besparen, kosten verlagen en uiteindelijk leiden tot tools waar gebruikers blij van worden.

Drie pijlers voor succes

De focus ligt bij ons op drie pijlers: blije gebruikers, slimme processen en digitale tools. Dit betekent dat we ons niet meer beperken tot het maken van websites of digitale producten, maar ons richten op het creëren van tools die écht een verschil maken voor onze klanten en hun gebruikers. We zoeken naar oplossingen die niet alleen 'werken', maar die een stap verder gaan en daadwerkelijk waarde toevoegen.

Samenwerken als USP

Bij Pixelpillow geloven we in het belang van een sterke samenwerking met onze klanten. We willen samen met jou de ideale mix van UX vinden die past bij jouw product en doelgroep. Door onze expertise te combineren met jouw kennis van de markt, kunnen we tools creëren die niet alleen technisch hoogstaand zijn, maar ook echt resoneren met gebruikers.

Focus op branches

We hebben een duidelijke visie op de markten waarop we ons willen richten: Techniek- en maakindustrie, B2B commerce en groothandels en Publiek en overheid. We kiezen voor deze focus omdat we geloven dat we in deze sectoren de meeste impact kunnen maken met onze digitale tools.

Tot slot is Pixelpillow een plek van vakmanschap, waar we elke dag ons bed uitkomen met één doel: het leven van gebruikers een beetje beter maken met onze digitale tools. We zijn trots op ons werk, onze aanpak en op de resultaten die we samen met onze klanten bereiken.

Welkom bij het nieuwe Pixelpillow, waar we met enthousiasme en expertise werken aan de toekomst van digitale tools. Samen bouwen we aan oplossingen die niet alleen voldoen aan de technische eisen van vandaag, maar ook bijdragen aan een betere gebruikservaring voor iedereen.

Ben jij Product Owner?
En wil jij ook dat jouw digitale tool slimme processen en blije gebruikers heeft?
Neem contact op
Meer weten...

No items found.
Vraag?
Neem contact op
* verplichte velden
👍
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
😱
Oeps. Het lijkt erop dat bovenstaande velden niet helemaal goed zijn ingevuld. Zou je het nog eens willen controleren en opnieuw willen proberen? Kom je er niet uit? Bel dan 038 750 3491.