Pixelpillow onderscheidt zich door een naadloze integratie tussen ontwerp en techniek. We zijn dol op het verhelderen van complexe chaos. Dit doen we voor online toepassingen, zoals websites, mobiele apps en interfaces. We gaan ver om ervoor te zorgen dat uw klant een prettige online gebruikservaring heeft.

 • Mathijs Jager Mathijs Jager Ontwerper
  Mathijs Jager Ontwerper

  Je zou 'm kunnen omschrijven als leergierig, nieuwsgierig, fanatiek, maar bovenal is Mathijs een sympathieke jongen die uitblinkt als interactief ontwerper. In z'n jeugd voer hij bootjes in en om Giethoorn, maar inmiddels is deze landrot aangespoeld bij Pixelpillow.

 • Thomas van der Westen Thomas van der Westen Software Engineer
  Thomas van der Westen Software Engineer

  Thomas is een avonturier! Afgelopen jaar reisde hij met zijn vrouw en zoontje met een zelf omgebouwde bus door Europa. Hij heeft veel ervaring met WordPress, frontend en backend development. Bij Pixelpillow kom je hem dus tegen als echte full stack ontwikkelaar. Je maakt hem blij met een goede espresso en Italiaanse pasta.

 • Rick Holterman Rick Holterman Software Engineer
  Rick Holterman Software Engineer

  Simpel gezegd vertaalt Rick ontwerp naar techniek. Zijn skills beslaan zowel frontend als backend, maar de focus ligt vooral in het toevoegen van complexere interacties in de browser. Rick's humor is one-of-a-kind. Ook wint Rick de hoofdprijs voor meest bijzonder huisdieren: van gerbils tot garnalen, wandelende takken tot honden. Een echte dierenvriend.

 • Milan van Bruggen Milan van Bruggen Interactie Ontwerper
  Milan van Bruggen Interactie Ontwerper

  Milan is een gedreven ontwerper met gevoel voor usability en technologie. In z’n vrije tijd squasht Milan fanatiek en kijkt hij graag een film of serie met Maartje en Bobo. Natuurlijk onder het genot van een goed wijntje of biertje.

 • Joël Cox Joël Cox Software Engineer
  Joël Cox Software Engineer

  Joël denkt continu na over hoe hij de wensen van een klant kan vertalen naar software, zonder “the big picture” uit het oog te verliezen. Als hij niet achter zijn computer zit dan is hij aan het trainen voor zijn volgende triathlon.

 • Jan Holtman Jan Holtman Ontwerper
  Jan Holtman Ontwerper

  Jan is een ambitieuze ontwerper met gevoel voor techniek, animatie en (foute) humor. Hij is altijd op zoek naar creatieve ideeën en verrassende oplossingen die een ontwerp meerwaarde geven. In zijn vrije tijd volgt hij de auto- en motorsport op de voet of kruipt hij zélf achter het stuur op de kartbaan.

 • Nadia Weijers Nadia Weijers Frontend developer
  Nadia Weijers Frontend developer

  Hoewel Nadia de enige vrouw is bij Pixelpillow staat ze haar mannetje! Nadia is een echte allrounder. Ze is specialist op frontend vlak, maar kan ook goed de vertaling naar ontwerp maken. In haar vrije tijd kijkt Nadia horror films en houd ze van een goed wijntje.

 • Arjen Blokzijl Arjen Blokzijl Frontend developer
  Arjen Blokzijl Frontend developer

  Arjen is een leergierige, enthousiaste allround frontend developer met flink wat ervaring op z'n kerfstok. Arjen is serieus wanneer 't nodig is, maar prettig in de omgang. Een echte vakman.

 • Gertjan de Jong Gertjan de Jong Ontwerper
  Gertjan de Jong Ontwerper

  Gertjan is grafisch ontwerper met veel ervaring op het gebied van interactief ontwerp. Hij heeft een typografie-tik en een gezonde dosis beroepsdeformatie, verslindt in z’n vrije tijd boeken en klust regelmatig een zelf ontworpen tafel of kast in elkaar.

 • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? We zoeken altijd goede mensen. Neem contact op

We zijn dol op het verhelderen van complexe chaos.

En verder:

Naast werk in opdracht steken we met veel plezier tijd in leuke side projects. Soms nuttig, soms sociaal, en soms gewoon omdat het kan.