Pixelpillow onderscheidt zich door een naadloze integratie tussen ontwerp en techniek. We zijn dol op het verhelderen van complexe chaos. Dit doen we voor online toepassingen, zoals websites, mobiele apps en interfaces. We gaan ver om ervoor te zorgen dat uw klant een prettige online gebruikservaring heeft.

 • Milan van Bruggen Milan van Bruggen Interactie Ontwerper
  Milan van Bruggen Interactie Ontwerper

  Milan is een gedreven ontwerper met gevoel voor usability en technologie. In z’n vrije tijd squasht Milan fanatiek en kijkt hij graag een film of serie met Maartje en Bobo. Natuurlijk onder het genot van een goed wijntje of biertje.

 • Nadia Weijers Nadia Weijers Frontend developer
  Nadia Weijers Frontend developer

  Hoewel Nadia de enige vrouw is bij Pixelpillow staat ze haar mannetje! Nadia is een echte allrounder. Ze is specialist op frontend vlak, maar kan ook goed de vertaling naar ontwerp maken. In haar vrije tijd kijkt Nadia horror films en houd ze van een goed wijntje.

 • Joël Cox Joël Cox Software Engineer
  Joël Cox Software Engineer

  Joël denkt continu na over hoe hij de wensen van een klant kan vertalen naar software, zonder “the big picture” uit het oog te verliezen. Als hij niet achter zijn computer zit dan is hij aan het trainen voor zijn volgende triathlon.

 • Maarten van Enkhuizen Maarten van Enkhuizen Ontwerper
  Maarten van Enkhuizen Ontwerper

  Super enthousiast en ambitieus. Maarten zit vol creativiteit en wilde (maar realistische) ideeën. Maarten is naast het ontwerpen van sites ook een held in het bedenken en maken van visuele identiteiten. In z'n vrije tijd ontwerpt hij hippe t-shirts.

 • Arjen Blokzijl Arjen Blokzijl Frontend developer
  Arjen Blokzijl Frontend developer

  Arjen is een leergierige, enthousiaste allround frontend developer met flink wat ervaring op z'n kerfstok. Arjen is serieus wanneer 't nodig is, maar prettig in de omgang. Een echte vakman.

 • Enzio Rossa Enzio Rossa Ontwerper
  Enzio Rossa Ontwerper

  Enzio is een pure interface designer. Hij tovert een complexe vraag in korte tijd om in een goed werkend product. Clean, origineel, outside-the-box en muzikaal zijn dingen die Enzio typeren. Naast ontwerpen is hij vaak te vinden op de skatebaan of achter z[n drumstel.

 • Gertjan de Jong Gertjan de Jong Ontwerper
  Gertjan de Jong Ontwerper

  Gertjan is grafisch ontwerper met veel ervaring op het gebied van interactief ontwerp. Hij heeft een typografie-tik en een gezonde dosis beroepsdeformatie, verslindt in z’n vrije tijd boeken en klust regelmatig een zelf ontworpen tafel of kast in elkaar.

 • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? We zoeken altijd goede mensen. Neem contact op

We zijn dol op het verhelderen van complexe chaos.

En verder:

Naast werk in opdracht steken we met veel plezier tijd in leuke side projects. Soms nuttig, soms sociaal, en soms gewoon omdat het kan.