Waar wij ons mee bezig houden

Het web is een complex en veranderlijk platform. Wij helpen bedrijven en organisaties hun weg online te vinden, op zo'n manier dat het beoogde resultaat werkelijkheid wordt. Daarbij zetten we ook de resultaten in van ons eigen usability lab.

Visuele identiteiten Visuele identiteiten

Visuele identiteiten

Wij geven een strategie, idee of concept een visuele identiteit. Wij geven vorm aan elke missie door er sfeer, gevoel en karakter aan toe te voegen. We geloven in een ambachtelijke benadering; in de schoonheid van verzorgde typografie, het leveren van monnikenwerk als dat nodig is, het zweten om ook de kleinste details goed te krijgen.

Slimme interfaces Slimme interfaces

Slimme interfaces

Goed ontwerp is niet alleen hoe het er uit ziet, maar vooral ook hoe het werkt. Is de website logisch opgebouwd, vindt de doelgroep er zijn weg naartoe? Wij zorgen daarvoor door interfaces te ontwerpen die gebruiksvriendelijk, helder en overzichtelijk zijn. Dit doen we voor websites, iphone apps of een intranet.

Development Development

Development

Software vormt zich naar de gebruiker en niet andersom. Dat is waar wij voor staan. Wij ontwikkelen webapplicaties die prettig zijn in gebruik en ook nog eens goed in elkaar zitten. Op die manier maken we producten die niet alleen nu werken, maar ook in de toekomst.

Usability testing Usability testing

Usability testing

Op basis van onze expertise ontwerpen wij producten die aansluiten op een visuele identiteit en die in de basis gebruiksvriendelijk zijn. Maar om er zeker van te zijn dat iets vlekkeloos werkt testen we ontwerpen met behulp van onder andere eye tracking in ons eigen usability lab.

We worden blij als het ingewikkeld wordt.

Onze expertise