Volgende case

We’re hunting you!

IT talent scouten voor de media industrie

We’re hunting you!

De uitdaging

Om nieuw IT talent te vinden voor nieuwe en spannende functies binnen de mediawereld, ontwikkelde Pixelpillow een campagne bestaande uit een beursstand, rolbanier, posters, kaartjes en een concept voor een tool om online een mini-cv te kunnen delen.

Opdrachtgever
Hilversum Media Campus
Diensten
Huisstijl ontwerp, Visueel Ontwerp, Interactie Ontwerp, Strategie
Deliverables
Client Applicatie, Correspondentieset, Logo, Marketing Website

Het concept

Het idee achter de identiteit van de campagne is het tv-programma ‘Hunted’. Er mocht een nieuwe, iets meer ‘gritty’ en ‘underground’ achtig sfeertje gemaakt worden met een duidelijke knipoog naar de crime-clichés. Op basis van de kleurstelling van Hilversum Media Campus (inmiddels gefuseerd met iMMovator tot Media Persepectives) konden we dus los. Hieruit ontstonden illustratieve weergaven van de te hunten mensen die we goed konden doorvoeren in de verschillende uitingen. De tot standkoming van deze campagne duurde overigens van begin tot eind ongeveer anderhalve week.

  • 01 Gebruik maken van de huidige kleurstellingen van HMC
  • 02 Een gritty ‘crime-scene’ sfeertje met een eigen smoel
  • 03 Typografie mag lekker ‘in your face’ zijn

Deliverables

Beursstand

Prototype App

De stand zag er super goed uit en we hadden veel aanspraak dankzij de kaarten en posters. Ik denk dat we nu een goede basis hebben die we ook voor andere voorlichting-events kunnen gebruiken op bijvoorbeeld hogescholen.
Marlies van de Meent-Hakvoort, Hilversum Media Campus