Volgende case

Dimence

Benaderbare GGZ zorg in de regio

De uitdaging

Stichting Dimence biedt toonaangevende (hoog)specialistische ggz aan de mensen in haar werkgebied. Ons is gevraagd een heldere website te ontwerpen waar bezoekers gemakkelijk de informatie kunnen vinden over de grote hoeveelheid verschillende aandoeningen die Dimence behandeld, en hoe deze behandeling verloopt – van het eerste contact met Dimence tot aan afronding van de behandeling.

Opdrachtgever
Dimence
Diensten
Front-end Ontwikkeling, Grafisch Ontwerp, Interactie Ontwerp
Deliverables
Front-end Code, Toolkit, Huisstijl, Interface Design

Het concept

  • 01 Een duidelijke visualisatie laat zien wat de verschillende stappen zijn van een behandeling, zodat de (potentiële) cliënt weet wat hij kan verwachten.
  • 02 We bieden een helder overzicht van psychische problemen en de behandelingen die Dimence daarbij aanbiedt.
  • 03 Ervaringsverhalen geven inzicht in hoe de cliënt de behandeling doorloopt en wordt geholpen door de behandeling van Dimence.

Deliverables

De site

Toolkit

Voor de website van Dimence is Pixelpillow er in geslaagd een mooi, modern en overzichtelijk ontwerp te maken. Door de betrokkenheid en het inlevingsvermogen vanuit Pixelpillow in de klantvraag is er een juiste vertaling gemaakt van de klantstrategie naar ontwerp. Pixelpillow is van begin tot eind betrokken geweest bij het project voor de nieuwe website. De samenwerking was er telkens opgericht om met elkaar naar een goed eindresultaat toe te werken. Hierin zijn flexibiliteit, betrokkenheid en creativiteit de kernwoorden die gelden voor Pixelpillow in het project.
René Rust, Dimence